Türkiye geneli farklı bölgelerde bulunan belediye başkanlıkları aralıklarla ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Bilindiği üzere belediyelerin ilanları belediye tarafından hazırlanmakta olup tüm detaylar Türkiye İş Kurumuna gönderilmekte ve ilanlarda İŞKUR üzerinden yayımlanmaktadır.

Yozgat Karayakup Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan personel alımı ilanı kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Yozgat Karayakup Belediye Başkanlığı en az ilköğretim mezunu 7 daimi kamu personeli alımı yapıyor. Peki Yozgat Karayakup Belediye Başkanlığının personel alımı ilanına kimler başvuru yapabilir, başvuru tarihleri ile diğer detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Yozgat Karayakup Belediye Başkanlığı iş ilanı için kamu personeli alımı yapıyor. Peki Yozgat Karayakup Belediye Başkanlığının 7 daimi kamu personeli ilanına ilişkin detaylar nedir? Buna göre adayların en az ilköğretim en fazla lisans mezunu olması, çöpçü kadrosunda çalışmaya uygun olması, MEB onaylı Çevre koruma alanında; Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde her türlü çöp ve atık maddeler ile ilgili işler belgesine sahip olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yozgat Karayakup Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu 7 daimi kamu personeli çöpçü kadrosu için alım gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların İŞKUR'a giderek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Son başvuru tarihi 8 Şubat 2018 olarak kamuoyuna duyuruldu.