Yozgat Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

Son zamanlarda sportif faaliyetlerle daha iyi tanıdığımız anadolunun başarılı şehirlerinden birisi olan Yozgat, gerek futbol gerekse güreş branşlarında rakiplerini bir bir geçmekte ve adını tüm Türkiye’ye duyurmaktadır. Başarılar ise sadece bununla değil. Yozgat Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla beraber her geçen gün daha büyük bir gelişim gösteren şehir, 2016 yılında da halkın istediği istihdamı onlara sunmak adına çalışmalarını sürdürmektedir.

Yozgat Belediyesi’nin bizzat yürüttüğü projelerle birlikte, Şubat ayında şehrin odak noktası olan Tol Çarşısı’nın restorasyon işlemlerine başlanacaktır. Projesini belediye mimarlarının hazırladığı bu çalışma, esnafa da oldukça büyük katkılarda bulunacaktır. Proje için ödeme yapmayacak olan esnaf, diğer masrafları ise kendi aralarında paylaşmayı kabul etmiştir. Bu projenin faaliyete geçmesiyle beraber ise birincil amaç, restorasyonun bir an önce bitmesidir. Bundan dolayı da yeni işçi ve inşaat ustası alımlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Sözleşmeli olarak Yozgat Belediyesi’nin bünyesinde çalışacak olan bu kişiler, 2016 yılında gerçekleşecek olan diğer projelerde de rol alacaktır. İhalesi önümüzdeki birkaç gün içerisinde tamamlanacak olan Tol Çarşısı Restorasyon Projesi’nde ise büyük bir istihdam ortaya konacak. İnşaat ustası, bekçi, işçi ve şoför alımlarıyla beraber gerçekleştirilecek olan istihdam, belediye tarafından alım sayılarıyla beraber ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

Yozgat Belediyesi Personel Eleman Alımları ise sadece bu projeyle sınırlı kalmayacak. 2016 yılının ilerleyen günlerde belediyenin idari kadrosunun güçlendirilmesi de hedefleniyor. Kadrolu memur alımlarıyla beraber bunun gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Memur olarak Yozgat’a ve Yozgat Belediyesi’ne hizmet vermek isteyen kişilerin bu alımlardan faydalanabilmeleri için ise Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmiş ve 70 puan barajını aşmış olmaları gerekmektedir. İlerleyen günlerde önce Yozgat Belediyesi resmi internet sitesinden beraberinde de resmi gazeteler üzerinden tüm detaylar kamuoyuna duyurulacaktır.