Yeni Belediye personel alım ilanı yayımlandı. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında duyurulmuş olup, Yayımlanan ilana göre Abana Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için memur personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre adaylardan Kamu Personeli seçme sınavından en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. İşte detaylar.

Abana Belediyesi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu olan Mühendis alımı yapacak. Adaylardna bu yönde 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Abana Belediyesi bünyesindeki personel eksikliği gidermek için alımını yapacağı boş Mühendis pozisyonu için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Lisans Programlarından İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 25 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar saat 17:30 a kadar gerçekleştimeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Kastamonu Abana Belediyesine şahsen yapılacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.