İŞKUR Belediye personel alımı ilanları yayımlandı. Van İpekyolu Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre Daimi olarak 50 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olup adaylar bazı nitelikler doğrultusunda alım yapılacak. Haberimizin devamında sizlere Van İpekyolu Belediyesi alımı hakkında detayları aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Van İpekyolu Belediyesi

Personel Niteliği: Daimi

Açık İş Sayısı: 50 Kişi

Bu kapsamda İpekyolu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 kişilik kadro ile 2 Ay deneme süreli Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Van İpekyolu Belediyesi bünyesine alacağı adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az İlköğretim ve en fazla lise mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 24 yaşını tamamlamış ve 42 yaşında gün almamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve İpekyolu ilçesinde ikamet ediyor olmak " gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre İpekyolu Belediyesi perosnel alımı başvuruları 01 Ekim 2020 tarihinde başlamış olup en geç 02 Ekim 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece şahsen olarak, Kimlik Fotokopisi, Sağlık Raporu, Diploma Fotokopisi, Nüfus Kayıt örneği belgeleri ile birlikte Hafıziye Mahallesi Kazım Karabekir Cad. Serdar 2 sk. No:3 İptekyolu VAN adresine yapılacak.