Uşak Belediyesi İş İlanları 2016
 
Yeni yıla girilmesiyle beraber yıllardan beri her ilin belediyesi yeni personel alımları gerçekleştirmekteydi ve bu gelenek Uşak için 2016 yılında da değişmedi. Belediyenin 2016 yılının ilk günlerinde resmi olarak açıkladığı içşi alımları bunun bir göstergesiyken, gerçekleştirilmek istenen projeler de bu personel alımlarının devam edeceğinin adeta bir göstergesi haline geldi.
İşçi alımlarıyla 2016 yılına merhaba diyen Uşak Belediyesi, Şubat ayına girilmesiyle beraber birçok projenin de ilk adımını atacak. İlk olarak da şehir merkezine modern bir görünüm kazandırmak ve şehrin trafiğinde rahatlamaları sağlamak adına yapılacak olan Battı Çıktı Projesi gelmektedir. Şubat ayının ortalarında yapılacak olan ihalenin ardından, birçok pozisyonda personel alımları yapılacaktır. Bu alımların devamında ise zabıta memuru alımları gelecektir. Çünkü Uşak Belediyesi, halk sağlığını dikkate alarak belirli aralıklarla şehir esnafını denetlemektedir. Böylece halka son kullanma tarihi geçmiş ya da bozuk malların satım işleri engellenmiş olmaktadır. Uşak Belediyesi iş ilanlarının geneline baktığımız zaman ise halka kazandırılan ve açılmasına günler kalan Aqua Park gelmektedir. Açılışının ardından sosyal tesisin hizmete girmesiyle beraber burada çalışacak kişilere ihtiyaç duyulmaktadır. Dönemsel olarak çalışacak can kurtaranların yanı sıra, tesisin içerisinde bulunan marketin işletilmesi için de iş ilanı yayınlanacaktır. Belediyeye ait olan bu tesisle ilgili personel alımları ise en kısa sürede netleşecek ve kamuoyuna duyurulacaktır.
Halka yapılan hizmetlerin gerekliliğini bilen Uşak Belediyesi, hem daha modern bir Uşak için çalışmakta hem de halkın beklediği istihdamı sağlamaya çalışmaktadır. Kadrolu ve sözleşmeli olarak gerçekleştirilen personel alımlarında oldukça titiz davranan belediye, kimseye ayrıcalık göstermemekte ve ihtiyaç duyulan pozisyona ihtiyaç duyulan kişiler şeklinde alımları gerçekleştirmektedir. Böylece hizmet kalitesi artmakta ve istenilen modern Uşak’a daha çabuk sürede ulaşılacaktır.
Editör: TE Bilisim