Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan belediye personel alımı ilanı ile Trabzon Yomra Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Daimi süreli olarak çalışacak 5 yıl deneyim saihbi olan personel almı yapılacak. İlan 15 Kasım 2019 tarihinde yayımlanmış olup başvuru sürecide ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Trabzon Yomra Belediyesi alımını yapacağı personel adayından bazı nitelikler talep ediyor. Bu kapsamda, Normal ve Vardiyalı olarak çalışabilecek olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az lise mezunu veya üstü eğitim kurumlarından mezun olmuş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, 657 Saıylı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen 1,4,5,6,7 be 8. maddelerindeki nitelikleri taşıyor olmak, Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects programlarına hakim, Fotoğraf ve video çekebilme, Düzgün metin yazm kabiliyetine sahip olan adaylar başvurularını yapabilecekler.

Söz konusu yukarıdaki nitelikleri taşıyan Büro İşçisi ( Basın Danışmanı ) pozisyonunda alım yapılacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularına başlayabilir ve en geç 18 Kasım 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği, Yerleşim Yeri belgesi, Mezuniyet belgesi, Adli Sicil Kaydı ve SGK hizmet dökümü ile birlikte şahsen Yomra Belediyesine yapılacaktır.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim