Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yeni ilanlar yayımlandı. Temmuz ayının girmesi ile birlikte belediyeler yeni ilanlarını duyurdu ve 30 şehirde bulunan belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere belediye personel alım ilanlarını yayımlayarak adaylara sundular. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu ilanları aktarıyoruz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adaylardan başvuru şartı olarak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az ilköğretim mezunu olmak veya okur yazar olmak, Alım yapılacak mesleğe göre ilgili deneyime ve belgeye sahip olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

HANGİ ŞEHİRDE ALIM YAPILIYOR?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan belediye personel alım ilanlarına göre 30 şehirde bulunan belediye alım yapacağı ilan edildi. Bu kapsamda, Tekirdağ, Adıyaman, Aydın, Niğde, Zonguldak, Kırklareli, Zonguldak, Muğla, Trabzon, Bursa, İzmir, Aksaray, Çanakkale, Afyonkarahisar, Burdur, Adana, ordu, İzmir, Kastamonu, Kırıkkale, Tekirdağ, Kastamonu, Antalya, Tokat, Yozgat, Balıkesir, Ankara, Kütahya ve Bartın illerinde bulunan farklı belediyeler alım yapacak.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

Yukarıda sizlerle paylaştığımız belediyeler farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu yönde alım yapılacak bazı kadrolar ise, idari işler şefi, beden işçisi, şoför, oto motor tamircisi, harita mühendisi, Bahçıvan, Bakım onarım ustası, çöp toplama personeli, idari personel, kasiyer, saha görevlisi, Su kanal ustası, Çocuk gelişimi meslek elemanı, temizlik işçisi, çeşitli alanlarda operatör, Garson, katı atık personeli, özel güvenlik görevlisi, Vasıfsız işçis, Tır çekici şoförü, Büro personeli, çaycı, Engelli olarak Büro yönetimi ve Sekreterlik gibi pozisyonlarda işçi ve personel alımı yapılacağı duyuruldu. Ancak tabikide her belediye için alım yapılacak kadro farklıdır. Bu sebeple belediye ilanlarını incelemenizde fayda vardır.

İŞTE BELEDİYE İLANLARI:

Aşağıda sizlerle paylaşacağımız görselde hangi belediyenin alım yapacağına ulaşabileceksiniz ve sonunda yazan tarihler ilanların son başvuru tarihleridir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyelere gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

DİĞER BELEDİYE PERSONEOL ALIM İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim