Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilana göre Çorlu Belediyesi bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak için 21 kişilik boşluk ile alım yapacağını ilan etti. Bu yönde yayımlanan ilanda alımların daimi olarak yapılacağı belirtiliyor.Adaylar başvuru yapabilmeleri için belirtilen bazı nitelikleri taşımak zorundadırlar. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. de çalışacak 21 işçi personel alımı yapılıyor. Adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülü olmamak, Adli Sicil kaydı olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 1-2 vardiyalı sistemde çalışmayı kabul etmiş olmak şartları aranacak.

Ayrıca Çorlu Belediyesi 21 kişilik boş kardor ile Havuz Suyu Operatör/Sıhhi Tesisatçı alımı yapacak olup adaylarında  bu yönde Havuz Suyu operatörü belgesine sahip olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 20 haziran 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 21 Haziran 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Havuz Suyu Operatörlük belgesi ve Sıhhi Tesisatçı belgesi ile birlikte şahsen Çorlu Belediyesi - İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.