Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi memur alımı için başvurular başladı. Geçtiğimiz günlerde ilan edilmiş olan duyuruya göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri ve Zabıta memuru alımı yapacak. Adayların uzun süredir beklediği ilan için başvuru süreci sonunda başlayarak detaylar adaylarla paylaşıldı. KPSS 60 Puan ile Memur Alımı yapılacak. Bu kapsamda bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesine memur alımı için başvurular Bugün ( 14 Haziran 2021 ) itibari ile başladı. Adaylara başvuru için sadece 4 günlük süre verilecek olup en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Bu yönde başvuru yapmak isteyen adaylar istenen belgeler ile birlikte sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Yüzüncü Yıl Mahallesi İtfaiye Sokak No:1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı içinde bulunan başvuru masasına şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

KADRO DAĞILIMI:

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesine 100 kişilik kadro ile 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta ve İtfaiye yönetmeliğine göre 50 Zabıta Memuru ve 50 İtfaiye Eri alımı yapılacak.

Zabıta Memuru alımları sadece Lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapacak. İtfaiye Eri alımları ise 40 Ön Lisans ve 10 Lisans mezunu alım yapacak.

KPSS EN AZ 60 PUANI OLAN ADAYLAR BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin memur alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle KPSS Puanına sahip olmaları gereklidir. Bu yönde 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

DİĞER ŞARTLAR:

TBB ( Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ) adaylardan, genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

BAŞVURU FORMU VE BELGELER:

Belediye başvuru formu elektronik ortamda doldurulacak. Bu yönde aşağıdaki bağlantı üzerinden bu işlemi tamamlayabilirsiniz.

BAŞVURU FORMU

Adaylardan ise başvuru için,

  • Hangi kadroya başvuracağına dair dilekçe,
  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı ve kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi (1 adet),
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek diploma suretleri belediyemizce tasdik edilecektir) (1 adet),
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek denklik belgesi suretleri belediyemizce tasdik edilecektir) (1 adet),
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı (1 adet),
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı (1 adet),
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek sürücü belgesi suretleri belediyemizce tasdik edilecektir) (1 adet),
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf (2 adet, 1 adedi forma yapıştırılacak),