Kamuya memur alımı faliyetleri devam ederken bazı kurumlara başvuru sürecinde sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Düz Memuru alımı başvuruları sona eriyor ve hala başvuru yapmamış olan adaylar için ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Akıncılar Belediyesi tarafından Şubat ayında yayımlanan duyuruya göre memur alımı yapılacağı belirtilmişti. Bu bağlamda, Akıncılar Belediye Başkanlığı 9. Dereceli boş kadrosuna lisans mezunu 3 Düz memur alımı yapacak.

KİMLR BAŞVURU YAPABİLECEK?

Akkıncılar Belediyesi memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar mutlaka Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir. Bu yönde KPSSP3 puan türünden puana sahip olan Kadın Erkek adaylar bu ilanlara başvuru yapabilirler.

Ayrıca adayların Eğitim niteliğinde Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme, Kamu Yönetimi veya İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmaları gereklidir.

Bunun dışında belge olarak MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemeleri şarttır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediye adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir. Özel olarak ise, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak ve En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak şartları aranıyor.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Akıncılar belediyesine memur alımı başvuruları 05 Mart 2020 tarihinde başlamış olup artık sona ermektedir. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç 09 Mart 2020 tarihine kadar saat 17:00'a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.