Geçtiğimiz ay yayımlanmış olan Sultangazi Belediyesi Zabıta Memuru alımı için başvuru süreci başlıyor. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda erkek ve kadın zabıta memuru alımı yapılacak. Haberimizin devamında sizlere Sultangazi Belediyesi zabıta memuru alımı hakkında detayları aktaracağız.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

Sultangazi Belediyesi Lise ve Ön Lisans mezunları içerisinden 15 zabıta memuru alacak. Alımlar KPSS puanı ile yapılacak. İşte lise ve ön lisans mezunu zabıta memuru alımı kadro dağılımı.

Lise Mezunu 5 kişilik kadro ile Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile zabıta memuru alımı yapacak.

Ön Lisans mezunu 10 kişilik kadro ile Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Temizliği ve Denetimi, İşletme Yönetimi, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile zabıta emuru alımı yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Sultangazi Belediyesi zabıta memuru alımı için başvuru süreci başlıyor Adaylar başvurularına 04 Ağustos 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 10 Ağustos 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen Sultangazi Belediyesine gerçekleştirmeleri gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Belediyenin zabıta memuru alım ilanına sadece şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilirler. Buna göre adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSp93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

- Başvuru Formu Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından (www.sultangazi.bel.tr) temin edeceklerdir.

- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi

- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

- Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- 3 fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

Editör: TE Bilisim