Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak il ve ilçelerde faaliyet gösteren SYDV personeli farklı amalara yönelik istihdam edilmektedir. Bu noktada bugün yayınlanan ilana göre Sivas Gemerek SYDV bünyesinde görevlendirilmek üzere 4 işçi alımı yapılacağı açıklanmıştır. Yayınlanan ilana göre 1’î erkek olmak üzere 3’ü kadın toplamda 4 işçi alımı yapılacağı ifade edilmiştir. Temizlik görevlisi kadrosuna yapılacak olan alımda adayların sağlaması gereken şartlar arasında şunlar yer almaktadır.

Başvuru Şartları

Sivas Gemerek SYDV bünyesinde çalıştırılmak üzere 4 işçi alımı gerçekleşecek olup adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, erkekler için askerliğini tamamlamış olmak, 18 yaşını geçmiş 50 yaşını aşmamış olmak, ilgili ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Adayların ilgili geriatri bölümünden mezun olmaları yada en az lise mezunu ve engelli bakımı hakkında sertifikaya sahip olma, kamu haklarından yoksun olmama, asgari ücret ile çalışmayı kabul eden ve bir ay deneme çalışmasını kabul eden adayların başvuruları alınacaktır.

Başvuru Şekli

Yen yayınlanan ilanda Sivas Gemerek SYDV 4 işçi alımı yapacak olup bu kapsamda başvuru şartlarını sağlayan adayların ilanda yer alan başvuru belgeleri ile birlikte ilgili SYDV’ye şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Toplamda 4 personelin istihdam edileceği ilana ulaşmak, başvuru adresini öğrenmek ve diğer detaylı başvuru şartlarına ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim