Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Şişli Belediyesi bünyesine zabıta memuru alımı yapacak. Belediye Memuru alımı için başvuru süreci bugün başlayarak başvuru formu yayımlandı. Kadın Erkek adaylar içerisinden alım yapılacak. Peki başvuru şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir? İstenen belgeler nedir? işte tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

Şişli Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında 25 kişilik kadro ile zabıta memuru alımı gerçekleştirecek. Mezunyet alanına göre kadro dağılımı şöyledir.

7 Zabıta Memuru: Mühendislik ve Mimarlık Fakültelerinin İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık lisans Bölümlerinin birinden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

3 Zabıta Memuru: Mühendislik Fakültelerinin Gıda Mühendisliği lisans Bölümlerinden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

4 Zabıta Memuru: Herhangi bir lisans bölümü mezunu olup, A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

5 Zabıta memuru: Herhangi bir lisans bölümü mezunu olmak, İngilizce YDS’de en az C seviyesinde puan almış olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

2 Zabıta Memuru: Herhangi bir lisans bölümü mezunu olmak, Arapça YDS’de en az C seviyesinde puan almış olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

5 Zabıta Memuru: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi,Spor Yöneticiliği veya Rekreasyon lisans bölümlerinin birinden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

3 Zabıta Memuru: Ziraat mühendisi lisans bölümü mezunu olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Şişli Belediyesi memur alımı için başvurular 17 Ağustos 2020 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 01 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye yapılacaktır.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLA

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Şişli Belediyesi memru alımına başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen genel 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Özel olarka ise 2018 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi şartlar aranacak. Ayrıca sınav yapılacak olup sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olunmaması gereklidir.

İSTENEN BELGELER NEDİR?

  • Başvuru Formu
  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • Yabancı Dil Sınavı şartı aranan kadrolar için YDS sonuç belgesi, 3 fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim