Şişli Beediyesi memur alımı başvuruları başlıyor. Şişli Belediyesi 50 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu Zabıta Memuru Alımı yapacak. Başvurular hafta başı itibari ile başlayacak. Sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Peki adaylardan istenen başvuru belgeleri nedir?

50 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak!

Şişili Belediyesi 50 kişilik boş kadro ile Lisans mezunları içerisinden Zabıta Memuru Alımı yapacak. Alımlar 65 7Sayılı Devlet Memurları kanının 48. maddesindeki niteliklere ve Belediye Zabıta Yönetmeliğindeki hükümlere göre yapılacaktır. 

Başvuru yapacak adaylardan, Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak, en az B sınıfı veya en az A2 Motosiklet ehliyetine sahip olmak şartı aranacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların öncelkle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında ise, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

Başvurular Başlıyor!

Şişli Belediyezi Zabıta memuru alımı başvuruları 19 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak olup en geö 07 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılması gerekmetedir. Adaylar başvuurlarını sadece Merkez Mahallesi Darülaceze Caddesi No. 8- 34381 Şişli/İstanbul adresinde bulunan Şişli Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru için İstenen Belgeler Neledir?

1. Başvuru Formu Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından (http://www.sisli.bel.tr) temin edeceklerdir.

2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi 3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

4. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

5. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı

7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı

8. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

9. 3 fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU SÜRECİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim