Şırnak Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

Zaman zaman terör olaylarıyla gündeme gelen Şırnak, bu olayların tekrar yaşanmaması adına çabalamaktadır. Bunun için de genç nesillerin eğitim almasına oldukça önem veren Şırnak halkı, eğitim görmüş kişiler ve halkın büyük bir kısmı için de devlete hizmet etmesi amacıyla çabalamaktadır. Bölgede yayınlanan iş ilanlarına büyük ilgi gösteren Şırnak halkı, 2016 yılında belediyenin yapacağı personel alımlarını da sabırsızlıkla beklemektedir.

Terör olaylarının halkı oldukça rahatsız etmesi üzerine güvenlik tedbirleri artan Şırnak’ta belediye de boş durmuyor. Zarar gören yol, kaldırım ve dükkanlara yardım elini uzatan Şırnak Belediyesi, bu tür olayların yaşanmaması adına çalışacaklarını halka duyurdu. Birçok noktada yenileme çalışmalarının yapılacağını ve dışarıya göç vermek yerine yapılan projelerle beraber bölge nüfusunu artırmayı planladığını söyleyen Şırbak Belediyesi Başkanı, 2016 yılı itibariyle bu vaatlerini gerçekleştirmek için çabalamaktadır. Özellikle şehir temizliği ve halk sağlığı konularında yoğunlaşacağını belirten Şırnak Belediye Başkanı, ilerleyen günlerde yeni personel alımlarının gerçekleşeceğini söyledi. Şırnak Temizlik İşleri Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen projenin ardından evsel atıklar geri dönüşüme kazandırılacak ve şehir temizliği için görev alan araç ve personel sayılarında da artışa gidilecek. Belediye binası, diğer kamu kurumları ve Şırnak Temizlik İşleri Genel Müdürlüğü’nde çalışmak üzere ilerleyen zamanlarda iş ilanı yayınlanacak. Şırnak Belediyesi personel eleman alımları, İnsan Kaynakları tarafından kamuoyuna duyurulacak.

Yapılması planlanan bu personel alımlarıyla beraber mevcut kadrosuna büyük bir takviye yapacak olan Şırnak Belediyesi, zabıta memuru alımlarıyla da halk sağlığında büyük bir adım atacak. Bölge esnafını denetlemek üzere alınacak olan bu memurlar, bozulmuş, son kullanma tarihi geçmiş ya da faturasız olarak raflara konulmuş olan malları tespit ederek gerekli yasal işlemleri başlatacak.

Editör: TE Bilisim