Şırnak Belediyesi bünyesimdeki eksikliği karşılamak üzere 14 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Bu kapsamda başvuru süreci Bugün başlamış olan Memur Alımı ilanı detayları için gerekli bilmeniz gerekenleri sizlerle paylaşacağız.

Şırnak Belediyesi 14 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans ve Lisans Mezunu Memur Alımı yapılacak. Buna göre 2 Zabıta Memuru Alımı ve 12 VHKİ Alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylardan genel olarak 657 Sayıılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, Yaş gibi kriterler aranacak. Buna göre,

En Az 60 KPSS Puanı Şart!

Adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Zabıta Memuru Alımı Özel Şartları:

  • Zabıta memuru kadrolarına başvuracaklar için; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg’dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.
  • Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip,
  • Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Şırnak Belediyesine memur alımı başvuruları Bugün ( 08 Mart 2021 ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile şahsen belediyeye yapılacaktır.

Başvuru için İstenen Belgeler:

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

h) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir), i) Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadroları için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek,

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim