Sinop Belediyesi İş İlanları 2016
Sinop, tarihe her daim konu olmuş bir ilimizdir. Birçok dizinin, reklamın ve sinema filminin çekildiği Sinop Cezaevi’de adeta bu şehrin simgesi haline gelmiştir. Yıl içerisinde binlerce kişinin ziyaret ettiği bu şehirde, beklentilerinizi karşılayacak nitelikte gelişmeler de her geçen sene artmaktadır. Yenilenen sokaklar ve restore edilen tarihi binalar, insanların en çok ziyaret ettiği alanlardır.
Sinop Cezaevi’nin bugünlere kadar getirilmesi ise çok kolay olmamıştır. Eski görünümünü yitirmeden yapılan çalışmalar uzun zamanlar almış ama buna rağmen beklenenin üstünde gelişmeler elde edilmiştir. Sinop’un şuan hazırlandığı projelerin arasında ise yol düzenlemelerinin beraberinde yapılacak olan peyzaj ve mimari çalışmalarıdır. Şehre kazandırılacak olan bu projeyle birlikte, modern görünümün ardındaki tarihi dokularda gerçekliğe kavuşturulmuş olacak. Daracık inşa edilmiş olan Sinop sokaklarının parke taşları ile döşenmesi işlemi ise gerçekleştirilecek olan ilk projedir. Sinop Belediyesi iş ilanlarının gerçekleşmesiyle beraber yapılacak alımlarla bu proje de yürürlüğe konulacak ve halka kazandırılacaktır. Burada halkın belediyeden beklentisi ne kadar büyükse, belediyenin de halktan beklentisi o kadar büyüktür. Çünkü halkın gösterdiği talepler sonucunda bu alımlar en kısa sürede gerçekleşecek ve uygulamalar da bir o kadar hız kazanacak.
Gerçekleştirilmesi planlanan iş ilanları, Sinop Belediyesi İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler görevlileri tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Bu duyurular ise öncelikli olarak Sinop Belediyesi’nin resmi internet sitesinden, bunun beraberinde de resmi gazete üzerinden duyurulacaktır. Peyzaj görevlileri, mimar ve mühendis alımlarının gerçekleşmesine 2016 yılına girmemizle beraber kesin gözüyle bakılırken, işçi ve memur alımları da gerçekleştirilecektir. Alımların büyük bir kısmı kadrolu olarak gerçekleştirilecek ve bu alımlarda adaylardan KPSS puan zorunluluğu istenecektir. Ayrıca sözleşmeli personele de kadro açılması şuan için muhtemeldir.
Editör: TE Bilisim