Selçuklu Belediyesi memur alımı ilanı yayımladı. Farklı mezuniyetlere sahip adaylar içerisinden 15 Memur Alımı yapılacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 9. ve 10. dereceli kadrolara Kadın Erkek adaylar içerisinden Lisans ve Ön Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Belediye Memur Alımı ilanı hakkında detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

KADRO DETAYLARI:

Selçuklu Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara dair Sınav ve Atama Yönetmeliğine göre 15 kişilik boş kadro ile Düz Memur Alımı yapılacak. Ön Lisans Mezunu Memur Alımı ve Lisans Mezunu Memur Alımı detayları şöyledir:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Selçuklu Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel Olarak İse, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Aynı zamanda Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediye Memur Alımı başvuruları 16 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını Elektronik ortamda veya Şahsen gerçekleştirebilecekler. Bu yönde ;

  • Elektronik ortamda, Belediyemiz [email protected] e-posta adresine,
  • Şahsen yapılacak başvurular Selçuklu Belediyesi İstihdam Merkezine yapabilir veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Selçuklu Belediyesi (Şeyh Şamil Mah. Doç.Dr. Halil Ürün cad. No:19 Selçuklu / KONYA) adresine gönderilebilecektir,

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim