Şehitkamil Belediyesi memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 Zabıta Memuru alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 27 Eylül 1 Ekim 2021 tarihleri ile yapılmasının ardından sona erdi ve şimdi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacağı belli oldu. Aynı zamanda adaylar Sınav ile değerlendirmeye alınacak olup sınav konuları nedir?

50 ZABITA MEMURU ALINACAK!

Şehitkamil Belediyesi 50 kişilik kadro ile 10 75 KPSS Puanı ve 40 kişi 70 KPSS Puanı ile değerlendirilecek olup değerlendirme ve sınav sonucunda 50 kişinin ataması yapılacak.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Adayların Sınav için değerlendirmeleri KPSS Puanına göre yapılacak. Kadın Erkek KPSS Puanı ile en yüksek puandan başlamak üzere en düşük KPSS Puanına kadar yapılacak sıralamaya göre değerlendirme yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile 15/10/2021 tarihinde belediyenin www.sehitkamil.bel.tr adresinde ilan edilecektir. Başvuruları kabul edilip sınava çağırılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu “Sınav Giriş Belgesi” gönderilecektir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. (Başvuru formunda belirtilmiş olan adres tebligat adresi olup, hatalı adres bildirimleri başvuranın sorumluluğundadır.)

SINAV TARİHİ VE SINAV KONULARI:

Zabıta Memuru alımı için sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup, sözlü ve uygulamalı sınavlar 15.11.2021- 26.11.2021 tarihleri arasında Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi Mücahitler Mh. 52054 nolu sk. No:50 27090 Şehitkamil/GAZİANTEP adresinde yapılacaktır. Sınavlar saat 09.00'da başlayacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınavlar aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Sözlü sınav;

a. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

c. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

d. Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat, konularını kapsar.

Uygulamalı sınav; Zabıta memuru kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ve sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA