Sakarya Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Ülkemiz Asya ve Avrupa arasında gerçekleştirilen ticaretlerde oldukça önemli bir konumda yer almaktadır. Ticari faaliyetlerde geçiş güzergahı olarak seçilen ülkemizde ise bu durum yıllardan beri süre gelmektedir. Gümrüklerimizden başlayarak İstanbul’dan köprü yardımıyla Anadolu’ya geçen bu firmalar, birçok ülkeye bu yolla ulaşmaktadır.
Ticaretin ülkemizde yapılmasıyla birçok şehrimizde oldukça önemli bir hal almıştır. Bu illerimizden birisi de Sakarya’dır. İstanbul’dan Anadolu’ya geçişler sırasında uğrak bir nokta olan bu ilimiz ise, ticari faaliyetlerde şehrin güzergahının kullanılması için her çalışmayı yapmış durumdadır. Her geçen gün yol ve kavşaklarda çalışmaları sürdüren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımlarda güvenliği sürücülere en iyi şekilde sunmaktadır. Sakarya Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına bu derece önem verirken halkının beklentilerini de göz ardı etmemiş, bunun için yeni projeler geliştirmiştir. Sürekli bir çalışma politikası izleyen belediye, bu hizmetlerinin karşılığında da Sakarya bugün oldukça modern bir görünüme bürünmüştür. Halkın Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik isteklerinin büyük bir çoğunluğunu içme suları ve kanalizasyonlar oluşturmaktaydı. İçme sularının test edilmesi ve en iyi şekilde halka sunulması adına belediyenin çalışmaları 2016 yılından itibaren hız kesmeden devam edecek. Bunun beraberinde de atık su projeleri yine 2016’nın ilerleyen günlerde faaliyete geçirilecek.
Bu projelerin gerçekleşmesi için ise mevcut kadronun genişletilmesi gerekmektedir. Bunun için ilerleyen günlerde Sakarya Büyükşehir Belediyesi personel alımları gerçekleştirilecek. Yapılacak olan bu alımlarla ilgili resmi olarak herhangi bir bildiri yoktur. Ama projelere baktığımızda işçi ve şoför pozisyonlarında ilk alımların gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. Yapılacak olan bu alımların ise geçmiş yıllara bakıldığı zaman şubat ayında yapılması olasıdır. Çünkü belediye meclisi toplantısı geçtiğimiz hafta yapılmış ve bu alımlarla ilgili karar alınmış olmalıdır.
Editör: TE Bilisim