Safranbolu Belediyesi memur alımı ilanı yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Safranbolu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 8 kişilik kadro ile farklı alalarda memur alımı yapılacak olup Bugün resmi Gazete kararına göre başvuru tarihlerinde, Sınav tarihlerinde güncelleme yapıldı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvuru tarihleri ne zaman?

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Resm Gazetede yayımlanan karar ile,‘‘18/05/2021 tarihi saat 17:00’ye kadar Yeni Mah. Sadri Artunç Cad. Belediye İş Merkezi K: 6 Safranbolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir” şeklinde düzeltilmiştir.

8 Memur Alımı Yapılacak?

Safranbolu Belediyesi 8 kişilik boş kadro ile 60 KPSS Puanı ile 4 İtfaiye eri ve 70 KPSS Puanı ile 4 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Safranbolu Belediyesi memur alımına başvurular 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında yapılacak. Ayrıca özel olarak ise 2020 yılında yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde 60 ve Lisans mezunu için LPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Bunun dışında, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak ve En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Sınav Yeri ve Zamanında da Güncelleme Yapıldı!

Resmi Gazete kararına göre, ‘‘Zabıta Memuru kadrosuna başvuran adaylar için sözlü ve uygulamalı sınavı yapılacaktır. Sözlü sınav 31/05/2021 tarihi Pazartesi günü saat 09.30’da başlamak üzere Yeni Mahalle Sadri Artunç Caddesi Belediye İş Merkezi Kat: 1 Safranbolu Belediyesi Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacaktır. Sözlü sınavın bitmesinin ardından Barış Mahallesi 60 No’lu Sokak No: 7 Süper Toto Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Kapalı Spor Salonu’nda uygulama sınavına geçilecektir” şeklinde düzeltilmiştir.

“İtfaiye Eri kadrosuna başvuran adaylar için sözlü ve uygulamalı sınavı yapılacaktır. Sözlü sınav 01/06/2021 tarihi Salı günü saat 09.30’da başlamak üzere Yeni Mahalle Sadri Artunç Caddesi Belediye İş Merkezi Kat: 1 Safranbolu Belediyesi Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. Sözlü sınavın bitmesinin ardından Çavuş, Mimar Sinan Caddesi adresinde bulunan Safranbolu İtfaiye Müdürlüğü Hizmet Binası’nda uygulama sınavına geçilecektir” şeklinde düzeltilmiştir.

GÜNCELLEME İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim