Resmi Gazetede 05 Ekim 2020 tarihinde yayımlanan ilana göre Safranbolu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Zabıta Memuru alımı yapılacak. Bu yönde 657 Sayılı Devlet memurları kanuna göre ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre 4 kişilik kadro ile alım yapılacak.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Safranbolu Belediyesi bünyesine Zabıta Memuru alımı için adaylardan genel olarak 65 7Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, Yaş, Eğitim, Sağlık ve Boy şartı aranacak.

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak.

Ayrıca Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ:

Safranbolu Belediyesi zabıta memuru alımı için adaylar başvurularına 02 Kasın 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 06 Kasım 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Yeni Mah. Sadri Artunç Cad. Belediye İş Merkezi K: 6 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim