Rize Belediyesi İş İlanları 2016
Dört mevsimi de bir arada yaşayabileceğimiz iklimde yaşamamızın adeta bizlere bir hediyesi olan kış ayları çok renkli görüntüleri bizlere sunmaktadır. Kayak merkezleri dolup taşarken birçok şehir merkezinde de bu kar adeta çile ortaya çıkardı. Kapanan yolların yanı sıra buzlanma problemleriyle karşı karşıya kalan sürücüler, oldukça zor anlar yaşadı.
 
Rize’de de karın yoğun yağmasının ardından köy yollarında ulaşım ilk günlerde neredeyse sıfırdı. Ama Rize Belediyesi yoğun bir çalışmanın ardından bu yolları ulaşıma açtı ve sorun da ortadan kaldırılmış oldu. Bunun ardından da 2016 yılı için yaptırımlarını yavaş yavaş yayınlayan Rize Belediyesi, resmi olarak iş ilanları yayınlayacağını açıkladı. En büyük merak konusu ise Rize Belediyesi iş ilanlarının hangi pozisyonda ve hangi tarihte belirleneceğidir. Bu merak konularına açıklık getirmek gerekirse, hangi tarihte bu iş ilanlarının yayınlacağı konusunda herhangi bir şey bilinmemektedir. Ama belediyenin gerçekleştirmek istediği projelere baktığımız zaman, doğru tahminlerde bulunulabilir. Öncelikli olarak oldukça ormanlık bir bölgede yer almasından dolayı Rize’nin bu doğal mirasları koruması gerekmektedir. Bunun için de belediye ve afet görevlilerine yönelik alımlar yapılacak. Bunun ardından da sokak düzenlemeleri ve asfalt yenileme çalışmalarına başlamak isteyen Rize Belediyesi’nde işçi ve şoför alımları da ağırlıklı olarak yapılacaktır. Zabıta memuru ve memur alımları da 2016 yılında gerçekleştirilecek olan bu iş ilanları arasında yer alacak.
Rize Belediyesi’nin yapacağı bu personel alımlarında adayların büyük bir çoğunluğu sözleşmeli olarak işe alınacaklar. Merkez ve ilçelere yönelik yapılacak olan bu ilanlar, ayrıca belediyeye bağlı şirketlere yönelik de gerçekleştirilecek. Memur alımları da her zamanki gibi kadrolu bir şekilde gerçekleşecek. Adayların ise memur alımlarına başvurmaları için KPSS sınavına girmiş olmaları gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim