25 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazeteye göre Kağıthane Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 25 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alımı yapılacak. Alımlar 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak ve Belediye zabıta yönetmeliğine göre Kağıthane Belediyesi bünyesine Erkek ve kadın adaylar içerisinden Zabıta Memuru alımı yapılacak. Söz konusu ilan için adaylardan KPSS şartı aranıyor. Buna göre Ön Lisans mezunu 13 ve Lisans mezunu 12 zabıta memuru alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Kağıthane Belediyesi zabıta memuru alımı için başvurular  28 Eylül 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 02 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlilte sadece Kağıthane Belediyesine şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

KADRO DAĞILIMI:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kağıthane Belediyesi bünyesine alacağı memur adaylarından Genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise adaylardan KPSS, Yaş, Boy ve Sürücü belgesi şartı aranacak.

Bu kapsamda " 2018 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Bayanşarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim