14 Eylül2020 tarihli Resmi gazete'de yayımlanan memur alımı ilanlarına göre Bolu ilinde hizmet veren Göynük Belediyesi bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere farklı eğitim seviyelerine sahip Genel İdare Hizmetleri sınıfında İtfaiye eri alımı yapılacak.

Buna göre Göynük Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurlar kanuna tabi olarak atanmak üzere Belediye İtfaiye yönetmeliği hükümlerine göre 10. ve 11. dereceli kadrolarda kadın Erkek adaylar içerisinden itfaiye eri alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Memur alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

MEZUNİYETE GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

LİSE MEZUNU: Lise veya Dengi Okul Mezunu olmak. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile 1 İtfaiye eri alınacak.

ÖN LİSANS MEZUNU: İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile 1 İtfaiye Eri alımı yapılacak.

Ayrıca bunlar dışında, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Göynük Belediyesi memur alımı için başvurular 15 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 21 Ekim 2020 tarihine kadar yapılacak. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Göynük Belediyesi yazı işleri Müdürlüğüne gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim