Pütürge Belediye Memur Alımı ilanı yayımladı. AÇSHB üzerinde yayımlanan memur alımı ilanına göre Belediyeye 657 Sayılı Devlet memurlarına tabi olarak istihdam edilmek üzere İlk Defa atanmak üzere iki farklı kadroda memur alımı yapılacak. Adaylardan KPSS'den en az 60 puan ile memur alımı yapılacak. Ayrıca alımlar Lisans mezunu kapsamında yapılacağından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Pütürge Belediyesi 1 Ayniyat Saymanı ve 1 Bilgisayar İşletmeni alınacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadrolara alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise,

a) İlan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSSP3) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediyenin memur alımı ilanına başvurular 28 Aralık 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını Elektronik ortamda, Belediyemiz www.pütürge.bel.tr internet adresine, Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Yazı İşleri Müdürlüğüne yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim