Belediye başkanlıkları açık pozisyonları için hazırladıkları ilanları İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Palandöken Belediye Başkanlığının kamu personeli alımı ilanı yayımladığı görülmektedir.

Palandöken Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 25 daimi kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir, detaylar nedir ve hangi pozisyon için alım yapılacak.

ŞARTLAR VE DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Palandöken Belediye Başkanlığı

Alınacak Personel Sayısı: 25

Alınacak Pozisyon: Bahçe Bakım Elemanı

Son Başvuru: 19 Haziran 2017

En Az Mezuniyet: İlköğretim

  • Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı sertifikasına sahip olmak
  • En az ilköğretim, en çok lisans mezunu olmak

Yukarıda detaylar ve şartlar belirtilmiş olup adayların müracaatlar için bu şartlara ve niteliklere sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Palandöken Belediye Başkanlığı 25 daimi kamu personeli alımı yapıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.Buna göre müracaatlar için adayların 19 Haziran 2017 tarihine kadar İŞKUR aracılığı ile başvurularını yapması ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden başvurması gerekmektedir. Başvuru yapan adaylar için 6 Temmuz 2017 tarihinde noter huzurun da kura çekilecek ve kura da ismi çıkan adaylar söz konusu Palandöken Belediye Başkanlığı bünyesinde park ve bahçe bakım elemanı olarak istihdam edecektir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim