Osmangazi Belediyesi memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde başvurusu başlamış olan ilan için artık sona geldik. 

İlgili belediye Nisan ayında ilan yayımlamıştı. Başvuruların 7 Haziran 2021 tarihinde başlaması ile birlikte 14 Haziran 2021 tarihinde sona eriyor. henüz başvuru yapmamış olan adayaylar son başvuru günü mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav detayları nelerdir?

Hangi Kadrolarda Memur Alımı Yapılıyor?

Osmangazi Belediyesi Bünyesine 15 kişilik boş kadro ile Memur alımı yapacak. Alımlar Lise ve Ön Lisans mezunları içerisinden yapılacaktır. Buna göre İlgili Belediye Genel İdare Hizmetleri sınıfında 5 Düz Memur ve 10 Zabıta Memuru alımı yapacak. 

Kimlerin Başvurusu Geçerli Sayılacak?

Başvuruda bulunmuş olan adayların en çok merak ettiği konulardan biriside başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ve acaba Başvurum geçerli sayılacak mı diye düşünülmektedir. Başvuru yapmış olan adaylar bazı nitelikler doğrultusunda başvuruları geçerli olacak. Buna göre, genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler talep edilmektedir.

Özel olarak ise Yukarıdaki tabloda da belirtildiği gibi KPSS ve Eğitim niteliklerini taşıyan adayların başvurusu geçerli olacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Olacak?

T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumu kontrol edilmek suretiyle KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının beş katı oranında adayı; zabıta memuru kadroları için sözlü ve uygulamalı sınava, memur kadroları için sözlü sınava çağrılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuru yapmış olan adaylar sınava katılmaya hak kazandıklarını gösterir duyuruya Belediyenin resmi İnternet adresi üzerinden 28 Haziran 2021 tarihinde öğrenecek.

Sözlü Sınav Ne Zaman Yapılacak?

Zabıta Memuru alımı için; sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup, sözlü sınav ve uygulamalı sınav 05/07/2021 tarihinde itibaren başlamak üzere, Bursa-Osmangazi Belediye Başkanlığı merkez hizmet binası (Santral Garaj Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:10 Osmangazi/BURSA) adresinde yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Memur alımı için; sözlü sınav yapılacak olup, sözlü sınav 05/07/2021 tarihinden itibaren başlamak üzere BursaOsmangazi Belediye Başkanlığı merkez hizmet binasında yapılacaktır. Sözlü sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günü devam edilecektir.

DİĞER BELEDİYE MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA