Osmaneli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 farklı kadroda memur alımı yapacak. KPSS En az 50 puan ile memur alımı yapılacak olup alımlar farklı alanlarda olmak üzere Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

Buna göre, Bilecik ili Osmaneli Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği, Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Osmaneli Belediyesi bünyesine,

  • 1 Tahsildar,
  • 2 Zbaıta Memuru,
  • 2 İtfaiye Eri,
  • 2 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni,
  • 1 Tekniker,
  • 1 Mühendis,

olmak üzere toplamda 9 memur alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediye adaylardan genel ve özel şartlar talep edecek. Bu kapsamda adayların genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Söz konusu alım yapılacak kadrolar için adaylardan özel olarak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Eğitim seviyesine göre Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50, 55, 60 veya 65 puan almış olmak gereklidir. Ayrıca Daha görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak gereklidir.

Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımları için ise, Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B sınıfı sürücü begesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Memur alımı için adaylar, başvuru esnasında istenilen belgelerle birlikte 09/07/2021-14/07/2021 tarihleri arasında (mesai saatleri ) müracaatlarını;

Elektronik ortamda belediyemiz [email protected] internet adresine,

Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Camikebir Mah. Prof Dr. Yunus SÖYLET cad. No:34 adresine, (Geciken postalardan belediyemiz sorumlu olmayacaktır)

Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim