Ortaköy Belediyesi Memur Alımı ilanın yayımladı. Yayımlanan ilana göre Ortaköy Belediyesi 657 Sayılı Devler Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında ve Belediye Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre 1 kişilik boş kadro ile Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi Alımı yapacak. Peki Mühendis Alımı başvuru şartları nedir? Ne zaman başvuru yapılacak?

KADRO BİLGİSİ:

Ortaköy Belediyesi Lisans Mezunu Memur Alımı kapsamında yayımladığı ilan ile Mühendis alacak. Alımlar 8. Dereceli kadroya Teknik Hizmetleri sınıfında kadın erkek adaylar içerisinden yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediye adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacak.

Özel olarak ise adaylardan,

  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • 13 / 10/ 1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • Mühendislik Fakültelerinin Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği veya Harita Mühendisliği Bölümlerinden Mezun Olmak,

şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediyenin memur alımı başvuruları 06 Nisan 2021 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 08 Nisan 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen, iadeli taahhütlü posta yoluyla veya elektronik ortamda [email protected] e-mail adresinden yapılabilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim