Nevşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
İç Anadolu Bölgemizin güzide ve bir o kadar da turist çeken şehirlerden olan Nevşehir’de 2016 yılına girilmesiyle birlikte hızlı bir çalışma temposu boy göstermektedir. Halktan aldıkları güçlerle beraber gerçekleştirmek üzere söz verdiği projeleri bir an önce ortaya koymak isteyen Nevşehir Belediyesi, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmektedir.
Nevşehir’in iç bölgelerde olmasına rağmen hem yerli hem de yabancı turist çekmesinin altında Kapadokya yer almaktadır. Bu bölgeye olan akınlar ise hem halkın önemli bir geçim kaynağı oluyor, hem de belediyenin işletmelerine maddi kazançlar sağlamaktadır. Bunun bilincinde olan Nevşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde bu bölgeye yönelik birçok proje geliştirmiştir. Bunun öncesinde ise halka söz verilen asfalt, yol, üst geçit ve alt geçit çalışmaları için çalışmalara başlanmış durumdadır. Oldukça fazla alanda hizmet vermek isteyen Nevşehir Belediyesi, bu çalışmalarını ise mevcut kadrosuyla yetiştirmesi mümkün değildir. Bundan dolayı ilerleyen zamanlarda Nevşehir Belediyesi personel eleman alımları yayınlanacaktır. Bu projelerde ise ağırlıklı olarak işçi alımları gerçekleştirilecek. Çünkü halkın büyük bir çoğunluğu taşeron olarak firmalara işçilik yapmaktadır. Taşeronluğu ortadan kaldırmak isteyen Nevşehir Belediyesi, bunun için çalışmaları başlattı ve önce belediyeye bağlı şirketlere daha sonra da belediyenin asil kadrosuna işçi alımları yapacak. Bu alımlar birkaç defada gerçekleştirilecek ve işe alınacak kişiler sözleşmeli olarak işe başlayacak.
İşçi alımlarının yanı sıra Nevşehir Belediyesi’nin personel bulmakta zorlandığı şoför alımları da 2016 yılı içerisinde çokça yapılacak. Özellikle iş makinelerini kullanabilen operatör şoförler bu alımlardan faydalanacaktır. Ayrıca bölgede dünyanın ender niteliklerinden kabul edilecek yer altı şehri bulunmuş ve bu alanların incelenip yeni yerlerin keşfedilmesi adına arkeolog alımları da ilerleyen zamanlarda yapılacaktır
Editör: TE Bilisim