2019 yılı sonuna yaklaşırken hem kamu hem de özel sektör ilanlarında farklı kadrolara alımlar gerçekleştirilmektedir. Kamu kurumlarında olan belediyeler ise hem İŞKUR hem de kendi internet siteleri aracılığı ile bu alım ilanlarını yayınlanmakta olup bugün itibari ile adayların başvurabileceği birçok belediye alım ilanı bulunmaktadır. Muğla Büyükşehir Belediyesi kapsamında farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirilecektir.

78 Güvenlik Görevlisi Alımı

Mersin Belediyesi tarafında gerçekleştirilecek olan personel alımında 78 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Buna göre adaylardan istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,
  • 18 yaşını bitirmiş olmak
  • Askerlik görevini yapmış olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Bunun yanı sıra 5188 Sayılı yasa gereği geçerli özel güvenlik kimlik kanına sahip (silahlı-silahsız) olmak, İyi iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün,Vardiya sistemi ile çalışabilecek,Esnek çalışma saatlerine uygun, müracaat tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak (12.09.1984 ve sonra doğanlar}Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilo arasındaki farkın (+,-) l 5'den fazla olmamak şartları aranmaktadır.

Diğer Pozisyon Alımları

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alımda ayrıca 1 büro görevlisi, 3 marangoz, 2 sıhhi tesisatçı, 3 inşaat ustası, 3 kesimhane işçisi, 1 mezbaha kesim işçisi, 2 hayvan bakıcısı, 1 temizlik görevlisi, 1 uzman, 3 arkeolog, 1 heykeltıraş alımı yapacaktır.

Başvuru Şekli

Adaylar ilanda istenilen belgeler ile birlikte evrak teslimini şahsen yapacak olup Kargo. Posta vb. şekilde yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Başvuru yapan adaylardan başvuru şartlarını taşıyanlar ve uygun görülenler sözlü/uygulamalı sınav için çağırılacaktır.Duvruru şirket web sitesinden ilan edilecektir. www.mubep.com.tr

Diğer pozisyonlar için başvuru şartlarına ve ilan ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim