Mayıs ayının son günlerinde duyurulmuş olan ilana göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere 80 kişilik boş kadro ile alım yapacağını ilan etmişti. Ancak başvurularda son günlere gelindi. Hala başvuru yapmamış olan adaylar için söz konusu ilan hakkında son bilgileri sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum : Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş

Alım yapılacak pozisyon: Plaj Görevlisi

Toplam alım sayısı : 80

Deneyim Süresi : Yok

Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası üzerinde duyurulmuş olup başvurular 27 Mayıs 2019 tarihinde başlamıştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi 80 kişilik boş kadro ile plaj Görevlisi alacak.İlgili alımlar geçici süreli olacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmama, Daha önce görev yapılan kurum veya kuruluştan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR:

İlgili ila İŞKUR üzerinde 27 Mayıs 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup başvurular başlamıştı. Ancak yayımlanan duyuruya göre adaylar başvurularını en geç 30 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Başvuru formu ( Özgeçmiş CV ), Kimlik Fotokopisi ve Eğitim Durum belgesi ile birlikte Kültür Mahallesi İnönü Bulvarı no:132 Kat 2 Akdeniz Mersin adresine şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim