Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı kadrolarda olmak üzere 9 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak. Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olup detayları aşağıdaki bağlantı üzerinden kontrol edebilirsiniz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesine, 1 Gıda Mühendisi, 2 Beden İşçisi ( Genel ), 1 İnşaat Mühendisi, 5 Tiyatro Oyuncusu olmak üzere toplamda 9 kişilik boşluk ile personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi adaylardan genel olarak, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak Ünvanda deneyim sahibi olmak, İletişim Gücü yüksek olmak, Ekip çalışmasına yatkın ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, Sorumluluk sahibi olmak, Sİstematik çalışabilecek olmak, En az ilköğretm ve lisans mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı için başvurular 07 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geö 08 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek. Başvurular sadece İnternet üzerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi resmi İnternet adresi olan www.mersinbuyuksehiras.com.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

DETAYLAR: media.iskur.gov.tr/40126/mersin-buyuksehir-kultur-sanat-bilim-ulas-tic-san-a-s-08-08-2020.pdf

Editör: TE Bilisim