Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilana göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere 65 personel alımı yapılacak. Farklı Unvanlarda yapılacak personel alımı ilanları hakkında detayları siz değerli okurlarımız için İşin Olsa ekibi olarak paylaşacağız.

Alım Yapılacak Kadrolar?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi bünyesine, 1 Koordinatör, Eğlence Lokanta, Otel personeli, 1 Gıda Mühendisi, 1 Diğer Aşçılar, 7 Aşçı Yardımcısı, 3 Kara Sorumlusu / Şef, 6 Servis Komisi, 45 Garson ( Servis Elemanı ) ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat Elektrik Üretim Özel Güvenlik Hizmetleri Sanayi 1 Doktor alımı yapılacak. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi 65 Personel Alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Mersin Büyükşehir Belediyesine personel alımı için adaylardan alanına göre farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. İşte o nitelikler.

  • Pozisyonuna göre İş Bilinci olmak,
  • Diksiyonu Düzgün ve İnsan İlişkilerinde Kendine Güvenen,
  • Sorumluluk Sahibi olmak,
  • Güleryüzlü ve Prezantabl olmak,
  • Alanına göre İlgili alanda Sertifikası bulunmak,

Başvurular Ne Zaman Nasıl Yapılacak?

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları 30 Ekim 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 Ekim 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurularını Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi veya İmar İnşaat Elektrik Üretim Özel Güvenlik hizmetlerine yapılacak. İlanları İŞKUR Kurum Dışı ilanları kısmından inceleyebilirsiniz

Editör: TE Bilisim