Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan duyuruya göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 80 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanay, Anonim şirkerine alım yapılacak.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bünyesine 80 kişilik kadro ile Diğer Kasaplar ve Et hazırlama işçileri alacağını ifade etti. Adayların çalışma adres Mersin Büyükşehir Belediyesi Hizmet alanı ve çalışma süresi Kurban bayramının 1. günü ( 11 Ağustos 2019 ) olarak belirtildi. Çalışma saatleri ise 08:00 ile 17:00 arasında olacak. Alımı yapılacak personellerin niteliği ise Geçici olarak belirtildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alanında deneyim sahibi olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranıyor. Yayımlanmış olan duyuruya göre adaylardan herhangi bir eğitim niteliği ve diğer nitelikler bulunmuyor.

NE ZAMAN BAŞVURU YAPILACAK?

İlgili ilan İŞKUR üzerinde 18 Temmuz 2019 tarihinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularına 19 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler olup başvurularını en geç 25 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.Başvurular mersin Büyükşehir kültür sanat bilim ulaştırma ticaret ve sanayi anonim şirketi resmi İnternet adresi olan http://www.mersinbuyuksehiras.com.tr/ adresi üzerinden Online yapılacak.

İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim