Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan belediye personeli alım ilanına göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 73 kişilik boşluk ile alım yapacağını ilan etti. Bu kapsamda Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi ve Anonim Şirketi 73 yolcu taşıma şoförü alımı gerçekleştirecek. Söz konusu alımlar Daimi statüde yapılacak olup olup adaylardan aranan başvuru şartları aşağıdaki gibidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi şoför alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Direksiyonu düzgün olmak, Şoförlük mesleği bakımından mesleği ve Psiko teknik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren bir sağlık raporu olmak, Psikoteknk belgesine sahip olmak, Büyük otobüs kullanacak olan personelin 26 yaşından gün almış olmaları ve 66 yaşından gün almamış olmaları, SRC belgesine sahip olmak, Mesleki alanda deneyim sahibi olmak, İletişimi güçlü olmak ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Mersin Büyükşehir Belediyesi şoför alımı için başvuru süreci başladı. Bu kapsamda Belediye 09 Ekim 2019 tarihi itibari ile ilanı yayımladı ve başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için öncelikle belirtilen şartları taşıyor olmaları gerekmektetir. Başvurular, istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır.  İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.