Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyon ve kadrolarda memur ve personel alınacak. Bu kapsamda başvuru süreci ilanların yayımlanması ile birlikte başlamış olup adaylara bir gün verilmiştir. Başvuru yapacaklar bir an önce haberi incelemeleri gerekmektedir.

KADRO DAĞILIMI?

Mersin Büyükşehir Belediyesi iki farklı ilan yayımladı ve farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını bildirdi. Bu bağlamda haberimizde sizlere ilanların detaylarını aktarıyoruz.

Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi Anonim şirketine, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Beden Eğitimi Öğretmeni, 1 Müzik Öğretmeni, 1 Psikolog, 4 Şehir Plancısı, 1 Optisyen, 1 Mimar, 1 Makine Mühendisi, 1 Sosyolog, 1 Biyoloji Öğretmeni, 5 Büro Memuru, 2 Temizlik Görevlisi, 6 beden İşçisi olmak üzere 13 farklı pozisyon ile 26 memur personel alımı yapılacak.

Bir diğer ilana göre ise 2 Ustabaşı/Postabaşı/Formenler, 1 İnşaat Teknolojisi Teknikeri, 1 Otomotiv Teknolojisi Teknikeri, 1 Cankurtaran, 2 Okul Öncesi Öğretmen, 2 Sıvacı, 1 Endüstri Mühendisi, 2 Hemşire, 2 Diğer Elektrik Tesisatçısı, 1 Şoför ( Yolcu Taşıma ), 2 Garson olmak üzere 11 farklı kadro ile 17 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Mersin Büyükşehir belediyesi memur personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Güleryüzlü ve Prezentabl olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyon için gerekli eğitim niteliklerine sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuru süreci 25 Şubat 2020 tarihinde başlamış oluo en geç 26 Şubat 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını, belediyenin resmi internet adresi üzerinden www.mersinbüyüksehiras.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. İlanın detaylarına İŞKUR kurum dışı bağlantıları üzerinden inceleyebilirsiniz.