Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan Personel alımı ilanına göre Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı olan imar İnşaat Elektrik Üretim Özel Güvenlik Hizmetlerine yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için bazı niteliklere uygun olmaları gerekmektedir. Bu yönde alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarını sizlere aktarıyoruz.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

Alımlar, 10 Beden İşçisi, 118 Şoför, 1 Büro Memuru, 16 Kamyon Şoförü kadrolarında yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Beden İşçisi Alımı Şartları:

Mersin İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve Sağlık Problemi olmamak.

Şoför Alımı Şartları:

Şoför alımı için adaylardan, En az B Sınıfı ehliyet sahibi olmak, Seyehat Engeli olmamak, Sosyal Sorumluluk biincine sahip olmak, Konusu ile ilgili bilgi ve tecrübe sahibi olmak, Kronik rahatsızlığı bulunmamak, En az ilkoku mezunu olmak ve mersin İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

Büro Memuru Alımı Şartları:

En az lisas mezunu olmak, Raporlama planlama ve Organizasyon yeteneği güçlü, Ekip çalışmasına ve yoğun iş temposuna uygun olmak, Mersin İl sınırları içeirsinde ikamet ediyor olmak, Sağlık problemi olmamak, İletişim gücü yüksek üretken olmak gereklidir.

Kamyon Şoförü Alımı Şartları:

Eski D yeni E sınıfı ehliyete sahip aktif araç kullanabilen, Src 2-4 ve Src4 ve psikoteknik belgesine sahip olmak, Ekip çalışmasına ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, Sağlık Problemi olmamak ve Mersib İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adayların dikkat etmesi gereken noktalardan biriside başvuru sürecidir. İlana göre adaylara başvuru için sadece bir günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını sadece 6 Mayıs 2021 tarihinde elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir. Başvuru için CV nizi [email protected] adresine göndermeniz gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://media.iskur.gov.tr/45545/mersin-buyuksehir-imar-ins-elekt-urt-ozel-guv-hizm-san-ve-tic-a-s-06-05-2021.pdf

Editör: TE Bilisim