Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 137 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar en az ilkokul mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

  • 55 Temizlik, Süpürge Personeli,
  • 48 İlaç Uygulayıcı Personeli,
  • 27 Süpürge Aracı Şoförü,
  • 7 kamyon Şoförü,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İŞKUR ile Gelen Belediye personel alımı ilanına sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ilkokul mezunu olmak, Mersin il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

Ayrıca Şoför adaylarından E veya G sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC 4 , SRC 2 belgesine sahip olmak ve Vardiya Sisteminde çalışabilecek ve Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları 25 Haziran 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 26 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Belediyenin resmi e-posta adresi olan [email protected] adresine CV göndererek başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim