Kayseri Melikgazi Belediyesi personel alımı için ilan yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Melikgazi Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 110 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda işçi alımı ve personel alımı yapılacak. Daimi statüde iş sözleşmesi ile personel alımı yapılacak olup başvuru süreci başlamıştır. Adayların Fiili olarak yapılacak işin alanında tecrübeli olmaları gereklidir.

KADRO DAĞILIMI:

Kayseri Melikgazi Belediyesi bünyesine toplamda 110 Personel Alımı yapılacak olup kadro dağılımı ise:

  • 2 Elektrikçi ( Genel ),
  • 2 Arazöz Şoförü,
  • 1 İş Makineleri Operatörü,
  • 105 Beden İşçisi,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Belediyenin işçi alımı için adaylardan " Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 20 Yaşını doldurmuş ve 50 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kayseri il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Emekli veya malul aylığı almıyor olmak, Kısıtlı ve Vesayet altında olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Melikgazi Belediyesi personel alımı başvuru süreci 20 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 22 Eylül 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Online olarak http://www.melikgazi.bel.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/48738/kayseri-melikgazi-belediyesi-temel-iht-mad-san-tic-islt-a-s-22-09-2021.pdf

Editör: TE Bilisim