Muğla Büyükşehir Belediyesi ( MBB ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 171 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Belediye Personel Alımı için Başvurular hafta başı ile başlamıştı ve artık sona eriyor. Peki Memur Alımı ilanına henüz başvuru yapmamış olan adaylar nasıl başvuru yapacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tüm detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

171 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

MBB geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 171 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı ve Zabıta Memuru alımı yapılacak. Bu kapsamda, 101 kişilik İtfaiye eri ve 70 Zabıta Memuru kadrosu ile Lise mezunu 51, Ön Lisans Mezunu 72 ve Lisans mezunu 48 memur alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı başvuruları 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 27 Mayıs 2021 tarihine kadar devam edecektir. Bu yönde henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını İstenen belgelerle şahsen belediye ye gerçekleştireceklerdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Muğla Büyükşehir Belediyesi Memur alımı başvuruları için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler ve " 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak" şartları aranacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurular Büyükşehir Belediyesi tarafından KPSS Puanı sırasına göre değerlendirilecektir. Bu kapsamda Adayların Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları ele alınarak yapılacak sıralamalara göre kadro sayısının 5 katı kadar aday değerlendirmeye alınacak.

İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı için Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip 04.06.2021 tarihinde belediyenin web sayfası www.mugla.bel.tr adresinde ilan edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA