Kütahya Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Hepimizin seyehatlerimiz sırasında, İstanbul’a yolculuklarda Anadolu’dan gelen kişilerin uğrak noktasıı olan Kütahya, geçmişine göre kıyaslandığında büyük bir gelişim gösterdiğini herkese göstermektedir. Kütahya Belediyesi’nin durmadan çalışmalarının sonucu olarak Kütahya bugün daha modern bir görüntüdedir. Burada belediyenin proje ve çalışmalarının yanı sıra halk desteği de çok önemli bir etkendir.
Kütahya Belediyesi, planladığı projeleri uygularken her şeyden önce halkın nabzını yoklamaktadır. Bunu ise zaman zaman yaptıkları anketlerle ve resmi internet sitesi üzerinden yayınladıkları istek ve şikayet panelinden yapmaktadırlar. Halkın desteğinin sonucu olarak göreceğimiz Kütahya Belediyesi personel eleman alımları, 2016 yılında çokça yapılacak ve çok farklı pozisyonlarda alımlar gerçekleştirilecektir. Belediyenin şimdiden proje aşamasına geldiği ve 2016 yılında uygulamayı düşündüğünü projelerin başında; 84 bin tonluk asfalt projesi gelmektedir. Bu projeyle beraber Kütahya sokakları daha sağlıklı ve ulaşımı kolay bir hale gelecektir. Bunun yanı sıra halkın boş vakitlerini değerlendirebileceği yeşil alan, park ve bahçe projeleri de 2016 yılı içerisinde uygulanacaktır. Ayrıca Kütahya’nın basında en çok haber alan projelerinden birisi ücretsiz wifi projesidir. Öğrencilere yönelik yapılan bu uygulamayla beraber belirli miktarlarda internet kullanımı değerli öğrenciler için sağlanmış olacak ve ücret talep edilmeyecek.
Kütahya Belediyesi, projelerinde genç nesili de ihmal etmiyor. Her gencin spor faaliyetleriyle ilgilenmeleri için oyun alanlarının yanı sıra Kütahya Belediye Spor Kulübü’nün alt yapısına yönelik de yatırımlar yapılmaktadır. Tüm bu projeler kapsamında yüzlerce kişi 2016 yılı içerisinde kendisine iş bulabilecektir. Personel alımları Kütahya merkezin yanı sıra ilçelere yönelik de yapılacaktır. Sözleşmeli ve kadrolu olarak gerçekleşen bu personel alımlarında, kadrolu alımlarda KPSS puan şartı aranmaktadır ve sözleşmeli personel alımlarında mülakat sistemi uygulanacaktır.
Editör: TE Bilisim