Kütahya Belediyesi İş İlanları 2016
Son yıllarda etkilerini daha çok hissettiğimiz geçim sorunu birçok vatandaşımızı çaresiz bir hale sokmuş durumdadır. Şirketlerin de bu durumdan etkilenerek personel çıkarmalarıyla beraber, geçim sorunu iyice içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Halkın bu duruma çözüm bulması adına beklentilerinin yoğunlaştığı yerler belediyeler ve kamu kuruluşlarıdır. Buralarda yapılacak olan personel alımları herkes tarafından takip edilmektedir.
Geçim sorunundan en çok etkilenen şehirlerden birisi olan Kütahya’da herkesin beklentileri iş bulmaktan yanadır. Burada ise Kütahya Belediyesi’ne büyük bir iş ve sorumluluk düşmektedir. Bunun bilincinde olan belediye başkanı ve çalışanları birçok projeyi şuan yürürlüğe sokmaya hazırlanmaktadır. Bu doğrultuda ise birçok insana iş imkanı doğacaktır. Belediyenin planladığı projelere baktığımız zaman şehir düzenlemeleri, park ve bahçe yapımları, otopark inşaatları ile asfalt çalışmaları ağırlıklı olarak görünmekte ve bu projelerin ardından diğer projelere geçilecektir. Bu projelerin bize gösterdiği diğer bir durum ise personel alımlarının pozisyonlarıdır. Tecrübeli olan kişilerde yapılacak olan bu alımlarda işçi ve şoför alımları oldukça fazla olacaktır. Kütahya Belediyesi İş İlanları 2016 arasında yer alan operatör şoför alımlarında ise kişilerin tecrübelerinden çok ellerinde bulundurdukları ehliyet, belge ve sertifikaların oldukça önemi vardır. Belediyenin dönem dönem açtığı kurslarla beraber verilen bu belge ve sertifikalarınız bulunuyorsa bu iş ilanlarından faydalanabilecesiniz.
Planlanan bu iş ilanları belediyeye bağlı olarak çalışan şirketlerin yanı sıra şehir merkezi ve ilçelere yönelik de yapılacaktır. Sözleşmeli ve kadrolu olarak gerçekleşecek bu alımlarda, sözleşmeli alımlar ilçeler ve şirketlere yönelik yapılacaktır. Bu alımlarda kişilere yönelik mülakatlar yapılacakken kadrolu memur alımlarında ise KPSS sınav zorunluluğu aranan özellikler arasındadır ve adayların bu sınava girip geçer not almış olmaları gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim