Kütahya Belediyesi Memur alımı ilanı yayımlandı. Kadın Erkek adaylar içerisinde olmak üzere 8 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Belediye yayımladığı ilan ile bünysindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Eri yönetmeliğine göre KPSS ve Dİğer Özel niteliklerr doğrulturusunda 8 İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

KADRO BİLGİSİ:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Belediye adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Özel Olarak ise, KPSS, Yaş, Boy, Sürücü belgesi nitelikleei talep edilecek.

KPSS Şartı: 2020 Yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Kadınlarda 160 cm ve Kadınlarda 167 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı: En az C SInıfı Sürücü belgesine sahip olmak.

Ayrıca adayların Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Kütahya Belediyesi memur alımı başvuruları 13 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 17 Aralık 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte yapılacak. Ancak adaylar öncelike Kütahya Belediyesi resmi internet adresi üzerinde bulunan Başvuru formunu elektronik ortamda doldurarak ve belgeler ile birlikteafertepe Mahallesi İmam Gazali Caddesi Merkez/KÜTAHYA adresinde bulunan Kütahya Belediye Başkanlığı İtfaiye Grup Binasında 09:00-17:00 saatleri arasında şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim