Ülkemizde görevlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere belediye personeli alımları gerçekleştirmektedir. Bu ilanlar belediye tarafından hazırlanmakta ve genel olarak işkur açıktan atama üzerinden duyurulmaktadır. Adaylar müracaatlarını belediyenin istediği usül de yani şahsen, kargo ya da internet üzerinden başvurularını gerçekleştirmekte olup Bozüyük Belediyesi tarafından yeni yayımlanan ilan da büro memuru ve İHA personeli alımı yapılacağı belirtildi. Peki adaylar bu ilanlara nasıl başvuru yapabilir, aranan şartlar nelerdir.

Aranan Şartlar Nelerdir?

- Türk Vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,

- Atanacağı görevi yapmasına engel sağlık sorunu olmaması.

- Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak,

- İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartların taşımak.

- Bozüyük Belediyesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Bozüyük Belediyesi ilanlarına müracaat etmek için adayların özel şartlara sahip olması gerektiği gibi yine Bozüyük Belediyesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Eğer sizlerde bu şartları sağlıyorsanız hemen Bozüyük Belediyesi İŞKUR merkezine giderek başvurularınızı uygun pozisyon için yapabilirsiniz.