Her geçen gün yüzlerce iş ilanının yayınladığı İŞKUR hem özel hem de kamu sektörü ilanlarına ev sahipliği yapıyor. Haziran ayının ikinci haftası da biterken resmi internet sitesi üzerinden açıklanan yeni ilanlarda belediyelere 25 (23’ü erkek 2’si kadın olmak üzere) güvenlik görevlisi, 1 idari işler personeli, 1 büro elemanı, 1 işçi ve 1 mühendis alımı dahil olmak üzere farklı kadrolarda alım yapılacağı açıklanmış bulunuyor.

Güvenlik görevlisi ilanında adayların T.C. vatandaşı olmak, 20-30 yaş aralığında olmak, özel güvenlik kimliği olmak (silahlı ya da silahsız olarak), en az lise mezunu olmak, kamu haklarında mahrum olmamak, İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak şartları aranmaktadır. Adaylar Beykoz Belediyesi’nde istihdam edilecektir.

Aydın tarafından yapılacak olan 1 idari işler personeli alımında ise adayların sağlaması gereken şartlar arasında MS Office uygulamalarına hakim olmak, İngilizce bilmek, vardiyalı çalışacak durumda olmak, Kuşadası’nda ikamet etmek, en az lise ve tercihen lisans mezunu olmak şartları sağlanmalıdır.

Yalova Armutlu Belediyesi bünyesinde en az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği ilanlarda inşaat mühendisliği için ilgili lisans bölümünden mezun olmak ve Armutlu’da ikamet etmek gerekmektedir. Aynı belediye ilanında büromemurukadrosu için ise en az ön lisans mezunu olmak şartı ile Armutlu’da ikamet emek koşulları istenmektedir.

Diğer kadrolara ilişkin ilan şartlarına ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıdaki adreslerden ulaşım sağlanabilir.

İstanbul Beykoz: http://bit.ly/2Xdaz8H

Armutlu Belediyesi: http://bit.ly/2Rk0Sj8

Kuşadası Belediyesi: http://bit.ly/2RjdXJE

Editör: TE Bilisim