Devlet Personel Başkanlığı tarafından 26 Ekim 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre, Erdek Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 5393 sayılı belediye kanunun 49. maddesi hükümlerine göre belediye'ye boş bulunana 1 kişilik kadro için personel alımı yapılacak. 

Buna göre Erdek Belediyesi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile 4 Yıllık Jeoloji Bölümü Lisans mezunu olan 1 Mühendis alımı yapılacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde sözlü sınava tabii tutulacaklardır. İlgili sınav 06 kasım 2018 tarihinde saat 14:00 da yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Erdek Belediyesi alımını yapacağı pozisyon için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Jeoloji Bölümü olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ve Türkiye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 26 Ekim 2018 tarihinde başlayacak olup en geç 05 Kasım 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru günü en geç 16:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ise, Erdek Belediyesi Yazı İşleri müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Adaylar başvuru esnasında, Öğrenim belgesi, Sağlık raporu, Erkek adaylar için askerliğini gösteriir belge, Adli sicil kaydı, Nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 adet vesikalık foroğraf ve başvuru formu ile birlikte yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim