Yayımanmış olan ilana göre belediye bünyesindeki personel eksikliğini gidermek üzere farklı alanlarda alım yapacağını belirtti. Söz konusu ilan Tğrkiye İş Kurumu Kurum Dışı işçi alım ilanları kısmında yayımlanmış olup, Yarı Zamanlı ve Tam zamanlı alım yapılacak. Buna göre alım yapacak olan İzmir Bornova Belediyesi adaylardan bazı nitelikler aramakta ve bu nitelikler doğrultusunda toplamda 14 kişilik boş kadro ile alım yapılacaktır.

HANGİ ALANLARDA PERSONEL ALINACAK?

İzmir Bornova Belediyesi yayımladığı ilana göre bünyesine 14 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre 13 Tam Zamanlı ve 1 Yarı Zamanlı personel alınacaktır. 14 Kişilik kadro ile, Kültür İşleri Müdürlüğü Yarı Zamanlı personel alacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü 10, Spor İşleri Müdürlüğü 1 ve Fen İşleri Müdürlüğü 1 kişi Beko Loder olmak üzere toplamda 14 işçi personel alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhang bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Resmi gazetede yayımlanan karara göre İl Özel İdareleri ve Belediyeler ve Bağlı kuruluşları ile bunların Üyesi olduğu mahalli idare birliklerinin Persoel çalıştıılmasında dayalı hizmetlerin Görüdürlmesine ilişkin Usul ve Esasların 4. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Ayrıca tam zamanlı çalışacak adaylar haftalık 48 saat çalışacak ve yarı zamanlı çalışacak olan adaylar ise haftalık 10 saat çalışacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 08 Ekim 2018 tarihi itibari ile başladılar. Buna göre başvurular en geç 12 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvuruar Bornova Belediyesi Ek Hizmet Binası Ergene Mah. 2 Sokak No: 7 Kat 2 Bornona İZMİR adresine şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim