İstanbul, Aydın, İzmir ve Kütahya’da bulunan 6 farklı belediye başkanlığı ve bu belediyelere bağlı birimler yayımlandıkları ilanlar ile birlikte belediye personeli alımı yapmaya devam etmektedir. Kimler Başvuru yapabilir? Başvuru şartları nelerdir? Nasıl Başvuru yapılır? Bunların hepsi haberimizin devamında yer almaktadır.

BAŞVURU POZİSYONLARI VE ŞARTLARI

İstanbul, Aydın, İzmir ve Kütahya’da yer alan 6 farklı Belediye Başkanlığı için en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinde diplomaları olan vatandaşlar arasından alım yapılmaktadır.

Alım yapan kadrolar arasında, ofis personelleri, itfaiyeci, iş yeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, büro personeli, çevre mühendisi, bilgi işlem personeli, şehir bölge planlayıcısı, yemekhane görevlisi, genel hizmet görevlisi, park görevlisi, güvenlik görevlisi, baskı koordinatörü, şikayet yönetim koordinatörü, halkla ilişkiler yöneticisi, veterinerlik hizmetleri personeli, pratisyen hekim, evde sağlık hizmetleri, işçi gibi bir çok farklı pozisyon için alım yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum kalmaması, belediyeler tarafından yayımlanmış ilanlarda belirtilen eğitim şartına uyması, sertifika ve belge şartını sağlamak, belirlenen yaş aralığında bulunması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu olması, erkekler için askerliğin engel olmaması şartları belediyeler tarafında yapılacak olan iş ilanları için geçerlidir. Bu şartlara uymayıp da yine de başvuru yapacak kişilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Belediyeler tarafından açılan personel ilanlarına başvuru yapmak isteyen kişilerin başvurularını İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden arama yerine başvuru yapacakları ilin Belediye Başvuru ilanlarını yazdıkları taktirde açılan personel alımı ilanına girerek başvuru yapabilmektedirler.

Editör: TE Bilisim